O aplicaţie clujeană, “cea mai vizionară” din lume

News, Press Releases, UMT360

Programul UMT360 realizează o analiză financiară completă a firmelor

Sursa DIGI24: “Cea mai vizionară” aplicaţie din lume a fost creată de o echipă de 70 de IT-işti din Cluj-Napoca. Este vorba de UMT360, un program de analiză financiară folosit în toată lumea pentru a determina pierderile, profitul, dar şi eficienţa angajaţilor unei companii ori a unei instituţii publice. Pentru al treilea an consecutiv câştigă clujenii această distincţie, oferită de o companie de consultanţă din Statele Unite ale Americii. UMT360 este folosită de firme precum Coca Cola sau Lego, dar şi de primăria oraşului New York sau de compania de transport public din Helsinki.

 

 

“În domeniul administrativ, aşa cum ştiţi, sunt o grămadă de departamente, de birouri şi lângă aceste departamente ori în aceste departamente, există foarte multe calculatoare, foarte multe aplicaţii. Aplicaţia noastră îi ajută să înţeleagă care din acele aplicaţii trebuie menţinute în continuare, care aduc valoare, care nu mai aduc valoare”, a explicat Ionuţ Nechita, director general.

Aplicaţia made in Cluj a fost declarată pentru al treilea an consecutiv “cea mai vizionară din lume”.

“În principiu, vizionari sunt cei care au şi ideea şi capacitatea de a o pune în practică. UMT este unul dintre pionierii domeniului, practic noi arătăm oamenilor cum pot să îşi gestioneze mai bine afacerea”, a mai precizat Ionuţ Nechita.

Pentru ca acest lucru să se poată întâmpla, fiecare departament al unei companii îşi introduce costurile într-o planificare bugetară din aplicaţie.

 

Aplicaţia este utilizată de clienţi din Statele Unite, Europa, Australia şi Noua Zeelandă.

What do you think?

Comments are closed.